6. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna äripindade üür Riiast ja Vilniusest madalam

Baltikumi pealinnade võrdluses olid odavaimad äripinnad novembri alguse seisuga Tallinnas, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Tallinna äripindade keskmine pakkumiste põhine ruutmeetri üürihind oli langenud 85 kroonile ruutmeetrist.

Riias oli pakkumiste põhine keskmine äripindade üürihind 121 krooni, kuid hinnad püsivad kiires languses, kuna Läti on äripindade tühjade ruutmeetrite osas Euroopa üks liidreid. Parimate pindade eest küsitakse Riias 160 – 200 krooni ruutmeetrist, aga vähemnõudlik klient leiab viisaka pinna ka 30 - 40 kroonise ruutmeetri hinnaga.

Vilniuses küsiti äripinna ruutmeetri eest keskmiselt 177 krooni, kuid seal on ka pakkumishindade ja tehinguhindade vahel suured, kuni 40% käärid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785