29. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maa hind Hiiumaal kukkunud 75 protsenti

Hiidlaste maa keskmine pakkumishind, mis paari aasta eest küündis 146 kroonini ruutmeetrist, on kahe aastaga läbi teinud suure, üle saja kroonise languse.

Hiiumaal oli maa pakkumishind sügiseni Saaremaa maahindadest valdavalt kõrgemal, kuid septembrist alates on see ühtlustunud 37-38 krooni juures ruutmeetrilt, selgus City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Maa keskmine pakkumishind Saaremaal pole vaatamata majanduslangusele 2007. aasta teisest poolest oluliselt muutunud, vaid on püsinud 37-45 krooni piires ruutmeetrilt.

28. oktoobri seisuga oli Saaremaal müügis 689 ja Hiiumaal 215 maatükki. Maa müügiaeg ulatus mõlemal saarel neljasaja päeva taha.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785