9. oktoober 2009
Jaga lugu:

Tartu linn alustab läbirääkimisi vaksalihoone omandamiseks

Volikogu andis linnavalitsusele ülesande alustada läbirääkimisi osaühinguga Elikante Vaksali tänav 6 kinnistu omandamiseks, et tagada rongisõitjatele raudteejaamas elementaarsed oote- ja piletiostutingimused.

2003. aastal müüs AS Eesti Raudtee Vaksali 6 kinnistu praegusele omanikule tingimusega, et nii perroonile kui jaamahoonele tagatakse juurdepääs ning jaamahoones leitakse ruumid piletimüügi ja reisijate ootesaali jaoks. Seni pole neid tingimusi täidetud.

Linnapea Urmas Kruuse sõnul tuleb läbirääkimiste käigus põhjalikult analüüsida, millises seisus on jaamahoone renoveerimine praegu, milliseid lisatöid peaks seal täiendavalt tegema ja mis see linnale maksma läheb.

Läbirääkimiste tulemused peab linnavalitsus esitama volikogule hiljemalt käesoleva aasta 1. detsembriks. Linnapea kinnitusel on eesmärgiks vaksalihoone järgmise aasta esimese poole jooksul reisijatele avada.

Otsuse poolt hääletas 33 volikogu liiget, vastu ei olnud keegi.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt