14. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prokuratuur ei alustanud Jõhvi spordihoone ehitusega seoses menetlust

Viru ringkonnaprokuratuuri hinnangul ei ole põhjust alustada Jõhvi vallavanema Tauno Võhmari suhtes kuriteomenetlust seoses tema sõlmitud lepingutega, millega vald tellis lisatöid Jõhvi spordihoone ehitusel, vahendab Põhjarannik.

Neli Jõhvi vallavolikogu opositsionääri - Allan Valk, Pavel Kudinov, Aleksandr Romanovitš ja Velli Naber - taotlesid Võhmari suhtes kriminaalasja alustamist, leides, et vallavanem on Jõhvi spordihoone ehitusel ületanud võimupiire ja rikkunud riigihangete seadust. Nende hinnangul polnud Võhmaril volitusi sõlmida ASiga Nordecon Ehitus kolme kokkulepet, millega telliti spordihoone ehitusel lisatöid, mille tulemusel kallines objekt 11,3 miljoni krooni võrra.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785