14. september 2009

Prokuratuur ei alustanud Jõhvi spordihoone ehitusega seoses menetlust

Viru ringkonnaprokuratuuri hinnangul ei ole põhjust alustada Jõhvi vallavanema Tauno Võhmari suhtes kuriteomenetlust seoses tema sõlmitud lepingutega, millega vald tellis lisatöid Jõhvi spordihoone ehitusel, vahendab Põhjarannik.

Neli Jõhvi vallavolikogu opositsionääri - Allan Valk, Pavel Kudinov, Aleksandr Romanovitš ja Velli Naber - taotlesid Võhmari suhtes kriminaalasja alustamist, leides, et vallavanem on Jõhvi spordihoone ehitusel ületanud võimupiire ja rikkunud riigihangete seadust. Nende hinnangul polnud Võhmaril volitusi sõlmida ASiga Nordecon Ehitus kolme kokkulepet, millega telliti spordihoone ehitusel lisatöid, mille tulemusel kallines objekt 11,3 miljoni krooni võrra.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688