10. august 2009
Jaga lugu:

MAXIMA avab Tallinnas Lasnamäel Priisle kaupluse

MAXIMA avab teisipäeval 11. augustil oma kuueteistkümnenda MAXIMA X kaupluse Tallinnas. Lasnamäel Linnamäe tee 61 avatav lähipood annab tööd  üle kolmekümnele tallinlasele. 

MAXIMA Eesti OÜ  tegevdirektori Renatas Vaitkeviciuse sõnul asub uus Maxima X väga heas asukohas Priisle turu kõrval. “Mõlemad kauplemiskohad täiendavad teineteist, pakuvad konkurentsi ja annavad tarbijatele võimaluse lisaks traditsioonilistele toidu- ja tööstuskaupadele osta kõrval asuvalt turult ka värskeid marju ja seeni,” märkis Vaitkevicius.

Müügipinda on avatavas Maximas üle 900 ruutmeetri, mis teeb Priisle kauplusest  ühe suurima Maxima Tallinnas. “Maxima X kaupluse puhul on tegu avara ja laia valikuga lähipoega, mille hinnatase on soodne ning lisaks ootavad ostjaid iganädalased sooduspakkumised,” ütles Vaitkevicius.

Priisle  kauplus on  viiekümne esimene MAXIMA Eestis. Uue kaupluse müügipind on 912 ruutmeetrit ja kaupluses on korraga müügil ligi 5000 erinevat toodet. Lisaks saab rendipindadelt osta elektroonikakaupu, kosmeetikat ja lilli. Kaupluses töötab ka apteek, postkontor ja erinevad pangaautomaadid.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt