Ruutmeetri hind erineb tuhandetes kroonides

Ober-Hausi Kinnisvara Jõhvi kontori juhataja Merike Peepmaa ütles Põhjarannikule, et eluruumide hinnavahe on praegu Idavirumaal väga suur, sõltudes maja asukohast, selle seisundist, naabritest ja paljudest muudest asjaoludest.

Pakkumisi on palju ja ostjal on, mille vahel valida, leidmaks seda, mida ta tahab.

Renoveeritud korter Jõhvi kesklinnas Narva maanteel või Rakvere tänavas võib näiteks maksta 5000-5500 krooni ruutmeeter. Aasta tagasi maksis eluase seal 7500-8500 krooni ruutmeeter.

"Müügiks on hakanud minema Ahtmes uues majas Aru tänav 3 asuvad korterid," ütles Hannes Hallik. "Kui 2007. aastal maksti seal esimeste korterite ruutmeetri eest 14 000 krooni, siis aasta tagasi maksid need 9900-10 200 krooni ruutmeeter ja praegu 5600 krooni ruutmeeter."

Uues majas Veski tänav 1, kus esialgne hind oli 16 000-18 000 krooni ruutmeeter, on viimased tehingud olnud 8900 krooni. Kohtla-Järvel maksavad remonditud korterid 3500 krooni ruutmeeter, halvema mainega majades, näiteks Olevi tänavas ja Järveküla teel, võib kolmetoalise korteri osta 60 000-70 000 krooni eest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed