1. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna uusarenduses müüdi korter vähem kui poole miljoni eest

Kui buumi kõrghetkel ei saanud uude majja korterit alla miljoni krooni eest, siis nüüd on müüdud uusarenduste kortereid ka alla poole miljoni krooni eest.

Vaata tüüpilisi tehtud tehinguid.

KORTERID (müük)

Korter Mustamäel

Müügihind 499 000.-Asukoht: Sipelga 6, TallinnÜldandmed: 31,5 m2Ehitusaasta: 2008Turuväärtust tõstvad tegurid: Lähedal kesklinnale, uus maja, hea planeeringTuruväärtust alandavad tegurid: Puudub panipaikVahendas :Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 1 kuu Korter MustamäelMüügihind: 690 000.-Asukoht: Sipelga 8, TallinnÜldandmed: 44 m2Ehitusaasta: 2008Turuväärtust tõstvad tegurid: Lähedal kesklinnale, uus maja, hea planeeringTuruväärtust alandavad tegurid: Puudub panipaik ja parkimineVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 1 kuu Korter MustamäelMüügihind: 820 000.-Asukoht: Keskuse 14a, TallinnÜldandmed: 60,3 m2Ehitusaasta: 2007Turuväärtust tõstvad tegurid: Lähedal kesklinnale, uus maja, hea planeeringTuruväärtust alandavad tegurid: HoonestuõigusVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 1 kuu

MAJAD (müük)

Eksklusiivne maja Nõmmel

Müügihind: 7 200 000.-Asukoht:  Nurme tänav, NõmmeÜldandmed: krunt  858 m2 ja üldpind 385 m2Ehitusaasta: 2000Turuväärtust tõstavad tegurid: hea asukoht,  eksklusiivne ja luksuslik eramu,  projekteeris tuntud arhitekt A.-H. Looveer,  turvaline ja väljakujunenud naabrus.Turuväärtust alandavad tegurid:Tehingu aeg: juuni  2009Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Silva RahnelMüügiperiood: 3 kuud

KRUNDID (müük)

Maatükk Keila vallas

Müügihind: 560 000.-Asukoht: Keila vald, Kloogaranna küla, MänniÜldandmed: 5479 m2Turuväärtust tõstavad tegurid: mere lähedus, juurdepääs väga hea, looduslikult ilus reljeefne maastik, piisavalt privaatsust tagav kruntTuruväärtust alandavad tegurid: kommunikatsioonide puudumine, maatulundusmaa (panga jaoks mittelikviidne), sõidutee lähedusTehingu aeg: juuni  2009Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Külli FriedrichsonMüügiperiood: 10 kuud

KORTERID (üür)

2-toaline korter Tallinna kesklinnas

Üürihind: 7000 kr/kAsukoht: Rotermanni 5Üldandmed: 60 m2Turuväärtust tõstvad tegurid: autokoht majaaluses parklas, kvaliteetne siseviimistlus,Turuväärtust alandavad tegurid: puuduvadTehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Margit Sild, Uus Maa Tallinna bürooÜüriperiood: 1 nädal

2-toaline korter Pirital

Üürihind: 5200 kr + kommunaalmaksedAsukoht: Merivälja tee 70Üldandmed: 65,5 m2, suur rõduTuruväärtust tõstvad tegurid: hea elurajoon rannamändide all.Turuväärtust alandavad tegurid: puuduvadTehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Tiiu LehtonenÜüriperiood: 5 nädalat

MUU EESTI

Korter Tartu linnas

Müügihind 750 000.-Asukoht: Tartu linn, Kaunase pst 51Üldandmed: 62,8 m2Ehitusaasta: 1980Turuväärtust tõstavad tegurid: renoveeritud, hea asukoht Annelinnas, läbi maja planeering ja korrusTuruväärtust alandavad tegurid: puuduvadTehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Mati SavisikkMüügiperiood: 3 kuud

Elamu Tartumaal, Tartu vallas

Müügihind: 1 290 000.-Asukoht: Kõrveküla alevik, Tartu valdÜldandmed: 190 m2 ja krunt 2138 m2Ehitusaasta: 2006Turuväärtust tõstavad tegurid: uus maja, hea planeeringuga, suur krunt, Tartu linna lähedus;Turuväärtust alandavad tegurid: sisetööd  lõpetamata;Tehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Uus Maa Tartu büroo OÜ, Tiina LeesmaaMüügiperiood: 1 kuu

Elamu Tartumaal, Tähtvere vallas

Müügihind 1 430 000.-Asukoht: Tartumaa, Tähtvere vald, Rahinge küla, Rohu tn 1Üldandmed: 225 m2 ja krunt 2750 m2Ehitusaasta: 2007Turuväärtust tõstavad tegurid: uus maja, hea arhitektuurne lahendus, suur krunt, privaatne asukoht, läheduses järv;Turuväärtust alandavad tegurid: sisetööd lõpetamata, fassaaditööd lõpetamata;Tehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Uus Maa Tartu büroo OÜ, Tiina LeesmaaMüügiperiood: 6 kuud

Maatulundusmaa Läänemaal, Martna vallas

Müügihind: 373 000.-Asukoht: Martna vald, Suure-Lähtru külaÜldandmed: põld 20,6 ha; metsamaa 5,9 haTuruväärtust tõstvad tegurid: haritav maa, võimalik taotleda PRIA toetusi; metsanduskava olemasTuruväärtust alandavad tegurid: kõrvaline koht; metsas puit väheväärtuslikTehingu aeg: mai 2009Vahendas: Uus Maa Haapsalu Kinnisvarabüroo, Heli ReichardtMüügiperiood: 2kuud

3-toaline korter Viljandis

Müügihind 550 000.-Asukoht: Meeme tn, ViljandiÜldandmed: 60,1m2Ehitusaasta: 1972Turuväärtust tõstavad tegurid: odavad ülalpidamiskulud, garaaž, aed;Turuväärtust alandavad tegurid: remondi vajadusTehingu aeg: juuni  2009Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Piret BrantsMüügiperiood: 6 kuud

Elamu Saulepa külas, Audru vallas

Müügihind 600 000.-Asukoht: Audru vald Saulepa küla PärnumaaÜldandmed: 67,2 m2 ja krunt 24 800 m2Ehitusaasta: 1999Turuväärtust tõstavad tegurid: Pärnu lahe lähedus, suur ja privaatne krunt.Turuväärtust alandavad tegurid: kruusatee vahetus läheduses, 20 km kaugusel PärnustTehingu aeg: juuni 2009Vahendas: Uus Maa  Pärnu  Büroo Peeter SeppMüügiperiood: 3 kuud Elamumaa Sauga vallas, Eametsa külasMüügihind 110 000.-Asukoht: Sauga vald Eametsa Küla Soobli teeÜldandmed: elamumaa 2305 m2Turuväärtust tõstavad tegurid: hinnas kõik kommunikatsioonid; suur krunt, Pärnu linna lähedus;Turuväärtust alandavad tegurid: kruusa tee lähedusTehingu aeg: juuni  2009Vahendas: Uus Maa  Pärnu  Büroo Peeter SeppMüügiperiood: 8 kuud

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785