25. juuni 2009
Jaga lugu:

Bonnard Kinnisvara maa ja majad ikka müügis

Ärimees Toomas Truuverti Bonnard Kinnisvara OÜ pankrotihaldur müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel ettevõttele kuulunud kinnistuid ja kortereid, mis on müügis olnud juba pikemat aega, kirjutab Äripäev.

Vara, mida varem üritati müüa 46 miljoni krooniga, koguhind on nüüd 43,6 miljonit krooni. Tallinn Kadaka pst 142/144 ning Kadaka pst 138 kinnistute alghind on seekord 13,5 miljonit krooni. Tallinnas Luite tn 11 asuva ärimaa alghind on samas 11,2 miljonit krooni.

Kahte korrust läbiva Kiriku põik 4 korteri alghind on 12 miljonit krooni. Kahetoaline korter Tornimäe kaksiktornis on müügil 1,9 miljoni krooniga. Ajaloolise elamu projekteeritud arhitekti Olev Siinmaa poolt ja 100%-liselt restaureeritud maja Pärnus maksab nüüd 5 miljonit krooni.

Alghindadele lisandub käibemaks, pakkumised tuleb teha 9. juuliks.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee