25. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bonnard Kinnisvara maa ja majad ikka müügis

Ärimees Toomas Truuverti Bonnard Kinnisvara OÜ pankrotihaldur müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel ettevõttele kuulunud kinnistuid ja kortereid, mis on müügis olnud juba pikemat aega, kirjutab Äripäev.

Vara, mida varem üritati müüa 46 miljoni krooniga, koguhind on nüüd 43,6 miljonit krooni. Tallinn Kadaka pst 142/144 ning Kadaka pst 138 kinnistute alghind on seekord 13,5 miljonit krooni. Tallinnas Luite tn 11 asuva ärimaa alghind on samas 11,2 miljonit krooni.

Kahte korrust läbiva Kiriku põik 4 korteri alghind on 12 miljonit krooni. Kahetoaline korter Tornimäe kaksiktornis on müügil 1,9 miljoni krooniga. Ajaloolise elamu projekteeritud arhitekti Olev Siinmaa poolt ja 100%-liselt restaureeritud maja Pärnus maksab nüüd 5 miljonit krooni.

Alghindadele lisandub käibemaks, pakkumised tuleb teha 9. juuliks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785