20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bonnard Kinnisvara jaotamisele

Eelmise aasta veebruaris pankrotistunud Bonnard Kinnisvara jaotusettepanekuga on aega tutvuda kuni reedeni, ilmneb ametlikest teadannetest.

2009. aasta veebruaris pankrotistunud Bonnard Kinnisvara OÜ (registrikood 10784830) pankrotimenetluses on koostatud jaotusettepanek, millega on võimalik tutvuda Õigusbüroo Rattus OÜ-s kuni 23. juulini.

Jaotusettepanekuga tutvumise palume eelnevalt pankrotihalduriga kooskõlastada telefonil 501 3121. Võlgnik või võlausaldaja võib vastuväite jaotusettepanekule esitada Pärnu Maakohtule, seisab teadaannetes.

Möödunud aasta veebruaris kuulutas Harju Maakohus välja ärimees Toomas Truuvertile läbi OÜ Bonnard Grupp kuuluva OÜ Bonnard Kinnisvara pankroti.

Firma on ajakirjanduses tuntust kogunud sooviga ehitada Türisalu pangale spaa-hotell, projekt jäi paremaid aegu ootama.

Lisaks jäi firmal pooleli Tabasalu Ärikeskus Harku vallas, elamurajoon Rae vallas ning kaks arendust Tallinnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785