22. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof: tõime Ostumöllule kaks korda lisakaupa

Ehitus- ja aiakaupade müüja Bauhof jäi rahule 11.-21. juulil toimunud kampaaniaga Ostumöll. Müügijuht Janek Kalbini sõnul tuli kampaania ajal kaubavarusid kahel korral täiendada.

"Olime müügi prognoosimisel realistlikud ja jäime tulemustega rahule. Mitte et nüüd hõiskaks, aga tänases olukorras võib tõesti rahul olla," rääkis Kalbin ehitusuudised.ee-le.

Müügirekordeid tegid eelkõige kampaaniapakkumised. Kalbini sõnul püsis külastajate voog kogu kampaania toimumise ajal nädalapäevast sõltumata. "Kaks korda tõime lisakaupa juurde, nii et osa inimesi tuli veel tagasi ning külastas meid korduvalt," rõõmustas ta.

Kampaaniast jäänud kauba jäägid on endiselt hea hinnaga müügis. "Kui midagi on veel järel, siis selleks nädalaks on pikendatud nende müük soodsate hindadega," märkis Kalbin.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785