19. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinna ööklubid poolsalaja müügis

Pooled Tallinna ööklubid on avalikult või poolsalaja müügis ja pole välistatud,et aasta-paari jooksul lõpetab tegevuse 5-6 klubi, kirjutab Äripäev.

Kõige rohkem, ligi 5 miljonit krooni,küsitakse Urban House'i eest, mis kuulub Aivar Lepingule. Lepingu sõnul hammustasid nad Urban House'i näol liiga suure tüki. "Pole neljanda klubi jaoks ideed. Panoraam, Parlament ja Spider on oma niši leidnud ja toimivad väga hästi, kuid Urban House'i me pole suutnud käivitada," tunnistas ta.

Raske majanduslangus tirib ettevõtted vägisi põhja ning tõenäosus, et mõni klubi jääb suletuks, on Lepingu sõnul suur. "Pakun, et 5-6 klubi peavad oma uksed sel aastal sulgema," märkis ta. "Kui me vaatame eelmise aasta majanduslangust, siis Tallinnas avati samal ajal näiteks kolm ööklubi - Marat, Club 360Y ja LoveSexMoney. Viimane on uksed juba kinni pannud," märkis Leping.

Müügist rääkis ta ka Club von Überblingeni puhul. "Ei tea, miks nad avalikult ei julge seda teadustada, aga sisuliselt on klubi juba müügis ja neil on hind ka umbes 5 miljonit," rääkis ta.

Überblingeni omanik Paap Toonela lükkas müügiplaanid ümber. "See on nüüd küll ainult kuulujutt, klubi ei ole müügis ja ka hinda ei oska öelda. Arvan, et Club von Überblingeni väärtus ja potentsiaal on suurem kui see hind, mida praegustes majandustingimustes võiks saada," märkis ta. Toonela lisas, et on pigem ise ostueesmärgiga ringi vaadanud.

Loe lähemalt tänasest Äripäevast

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785