12. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fortum avab Targa Äri Linnas uue büroo

AS Ülemiste City ja Fortum CSF Eesti OÜ sõlmitud lepingu kohaselt avab Fortum sel nädalal Ülemiste Citys oma uue büroo .

Fortum CSF Eesti OÜ juhi Helje Nurga sõnul toimus büroo asukoha valik avaliku konkursi kaudu ning Ülemiste City kasuks rääkisid nii kaasaegne töökeskkond rohelises ümbruses kui ka võimalus vajadusel kontoripinda laiendada.

Ülemiste City juhatuse esimehe Gert Jostov’i sõnul on tähelepanuväärne, et Fortum langetas valiku just Ülemiste City kasuks. „Fortum on rahvusvaheline energeetikafirma ja selle asumine Ülemiste Citysse on tunnustus meie poolt arendatava Targa Äri Linna kontseptsioonile ja töökeskkonnale, mida pakume,“ lisas Jostov.

Fortum CSF Eesti OÜ kontor asub Ludvig Puusepa nimelises hoones aadressil Lõõtsa 2 B.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785