11 juuni 2009

Baltika Kvartalisse kolivad esimesed asukad

Ligi 12 000-ruutmeetri suurune pind Baltika Kvartalis on 80 protsendi ulatuses üürilepingutega kaetud ning esimesed üürnikud kolivad sisse järgmisel nädalal. Baltika Kvartalis hakkab igapäevaselt töötama üle 400 inimese.

Kvartalis seavad end lähinädalail büroopindadel sisse enam kui 200 töötajaga Baltika Grupi peakontor, Tallinna Ettevõtlusameti Loomeinkubaator, reklaamiagentuur Tank, OK Interactive OÜ ja Colemont Kindlustusmaakler OÜ.

Juulis-augustis avavad kvartali esimese korruse äripindadel uksed moe- ja sisustusdisaini pakkuvad kauplused. Suurimal – enam kui 800-ruutmeetrisel müügipinnal avatakse Eestis uudse kontseptsiooniga kauplus Moetänav, kus on esindatud Baltika kaubamärgid Ivo Nikkolo, Monton, Mosaic ja Baltman.

Moetänava kõrval on müügipinnad disainmööblit ja sisustuskaupu pakkuvatel kauplustel Visioon, House of Design, Idee ja Mööbel ning Kirena. Lisaks sellele avab Kvartalis uksed ilusalong ning taskukohaste hindadega hommiku- ja lõunasöögimenüüd pakkuv bistroo.

Baltika Kvartali müügijuhi Anne Luige sõnul on tegemist mitte järjekordse kaubanduskeskusega, vaid äripindade, büroode ja  kaubanduse nutika kooslusega. „Oleme siia toonud tugevad kaubamärgid, mis on varasemalt edukalt toiminud ka eraldiseisvatena. Koos tekib sünergia, mis on atraktiivne nii kvartalis töötavatele kui ka seda külastavatele inimestele,“ lisas Luik.  Külastajate ligimeelitamisele aitab Luige sõnul kaasa soodsa hinnatasemega toitlustuskoht ning mugav parkimine kesklinnas.

Renoveeritud hoone teisel, kolmandal ja neljandal korrusel asuvad büroopinnad ning enam kui 200 inimest mahutav multifunktsionaalne saal, mis on projekteeritud moeetenduste, seminaride, koolituste ja firmapidude korraldamiseks. Renoveerimistööde käigus korrastati ka hoone siseõu, loodi täiendavaid parkimiskohti ning uuendati haljastust.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785