25. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teefirmad remondivad Tartu teid võlgu

Tänavu panevad teedeehitajad Tartus uut asfalti kuni 13 miljoni krooni eest võlgu, kuna eelarvekärbete tõttu suudab linn maksta vaid keskmiselt kolmandiku töö hinnast.

Reedel alanud Turu tänava remondi 2,3 miljoni kroonisest hinnast saab riigihankel võitnud AS Talter linnalt tänavu vaid veerandi rahast, ülejäänu tuleb 2010. aasta linnaeelarvest, kirjutab Tartu Postimees. Samamoodi käib uue asfaldi panek võlgu veel real tänavatel, kus linnavalitsus on juba riigihangete tingimustesse kirjutanud, et sõltuvalt objektist tasutakse tänavu 25–40 protsenti ja ülejäänu järgmisel aastal.

Linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haagi sõnul on ülekatteid plaanis teha umbes 20 miljoni krooni eest, millest linn tänavu maksab ära umbes 7 miljonit krooni.

Teeremont võlgu

• Jaama (Paju–Rõõmu) 2,13 mln, 40%, Tref• Aardla (Võru–raudtee) 1,72 mln, 25%, Talter• Viljandi mnt (Ringtee–Ravila) 1,2 mln, 25%, Tref• Ringtee (Turu–Tähe) 2,29 mln, 25%, Tref• Turu (Kuusakoski kurv – Sepa) 2,35 mln, 25%, Talter

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785