20. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa kaotab puhkekohana populaarsust

Rendisuvilate vahendamisega tegeleva ettevõtte Baltcott juht Mikael Gerbjörn ütles, et Saaremaa ja Hiiumaa on vähem nõutud, ent Pärnumaa vastu on huvi väga suur.

„Piirakondade osas on selge, et Pärnu ja Pärnumaa on jätkuvalt väga nõutud, ent Saare- ja Hiiumaa vähem kui paar-kolm aasta tagasi. Harjumaa on samuti populaarsust säilitanud, tähtis on mere lähedus,“ märkis ta.

Gerbjörni sõnul on üldiselt huvilisi vähem kui eelmisel aastal. „Tundub, et osaliselt sellepärast, et nad on lükanud oma otsused edasi - seis on ebakindel ja hetkel ei julgeks pronoosida, mis lõpptulemus tuleb,“ märkis ta.

Tema sõnul soovitakse peamiselt heas korras, uuemad maju, ent mitte väga luksuslikke. Olulised on pesemisvõimalused ning saun.

Hindade osas märkis Gerbjörn, et juulis on suvilate hinnad alates 5000 krooni nädalas, mere ja Tallinna lähedal võib sellist maja maksta ka 7500 krooni nädalas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785