11. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus jäi Ehitusettevõtjate Liidu juhatusest eemale

Eesti Ehitusettevõtjate Liit valis endale uue juhatuse, kuhu ei soovinud kandideerida Toomas Annus, kes on kuulunud juhatusse aastast 1995 ja olnud juhatuse esimees aastast 1997.

„Olen juhtinud liitu üle kümne aasta. Aeg on see töö kellelegi teisele üle anda. Mul on hea meel uuele juhile anda üle väga tubli ja tegus liit,“ ütles Toomas Annus.

Uus juhatus koguneb esimesele töökoosolekule juunis. Siis valitakse liikmete seast ka juhatuse esimees.

Eesti Ehitusettevõtjate Liitu kuulub täna 134 liiget. 2008. aastal arvati liidust välja 1 ja võeti vastu 12 uut liiget. Juhatuse uuteks liikmeteks valiti Raivo Rand (EF Rand & Tuulberg AS), Tiit Roben (Merko Ehitus AS) ja Aivar Uutar (Clik AS).

Vanast juhatusest jätkavad tööd Toomas Aak (NCC Ehitus AS), Arsi Kook (Restor AS), Tiit Kuuli (Oma Ehitaja AS), Ilmar Link (Teede Projektijuhtimise AS), Märt Luuk (Harju Ehitus AS), Lembit Makstin (Teede REV-2 AS), Roland Mäll (Celander Ehitus OÜ), Jaanus Otsa (Astlanda Ehitus OÜ) ja Jaano Vink (Nordecon International AS).

Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti endine juhatuse liige Ivo Aulik (Eston Ehitus OÜ), Aado Kivi (Tartu Ehitus AS) ja Erich Reimets (Marsalis Ehitus OÜ).

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785