7. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühte teed remonditi seitse korda järjest

Täna öösel askeldasid aktsiaseltsi BaltiFalt töömehed taas Pärnus Papiniidu tänava ja Riia maantee ristmikul, et siluda üha uuesti ja uuesti teekattesse tekkivat asfaldimuhku, kirjutab Pärnu Postimees.

BaltiFaldi mehed on jaanuari lõpust kuni eilseni remontinud kurikuulsat muhku seitse korda.

Autosid lõhkuda võiva teekonaruse silumine on läinud linnale maksma 15 699 krooni.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Janno Aringo jutu järgi tuleb konarust nii sagedasti remontida seetõttu, et külm pigine asfaldisegu ei püsi paigatud kohas kuigi kaua ja rasked autod sõidavad selle sealt välja ning kuhjavad muhku.

Via Baltica magistraalile jääv kurikuulus muhk loodetakse kapitaalselt remontida selle kuu lõpus või järgmise alguses, kui suvist asfaldisegu tootvad tehased on taas tööle hakanud.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785