30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus kontrolliti tühjana seisvaid maju

Kokku kontrolliti 41 hoonet ja neist 13 juures täheldati, et juurdepääs majale ei olnud nõuetekohaselt tõkestatud.

Ööl vastu laupäeva kontrollisid Lääne-Eesti päästekeskuse, Pärnu politseiosakonna ja Pärnu munitsipaalpolitsei esindajad Pärnu linna tühjana seisvaid maju, teatas Lääne-Eesti päästekeskus.

Kokku kontrolliti 41 hoonet. Neist 26. olid aknad ja uksed nõuetekohaselt suletud ning kõrvalistele isikutele juurdepääs takistatud. 13 hoone juures täheldati, et juurdepääs ei ole nõuetekohaselt tõkestatud.

Hoonete omanikega, kus rikkumisi avastati, võetakse ühendust ning antakse kaks nädalat aega olukorra parandamiseks, ehk ligipääsude sulgemiseks.  Seejärel kontrollitakse hooneid uuesti ning rikkumiste korral algatatakse väärteomenetlus. Möödunud aasta märtsist alates on Pärnus tühjana seisvates majades olnud 36 tulekahju.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785