27. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätis on eurorahadega hankeid rohkem

Läti ehitusturul on rohkem eurorahadega tehtud hankeid ja seetõttu võib Läti turg Eesti omast eeski olla, arvab Merko Ehituse juht Tiit Roben.

"Merko Ehitus on Läti ja Leedu turgudel tegev julgelt üle 10 aasta ja meie kogemuse põhjal ma ei ütleks, et Eesti turu seis on täna oluliselt parem kui lõunanaabrite juures. Vastupidi, kui võrrelda sel aastal eurorahadega tehtud hangete mahtu, võib Läti meist eeski olla,» märkis Roben Tarbija24 küsimuste peale, milline on ehitusturu seis lõunanaabrite juures ning kas Eesti firmadel tasub seal tegevust laiendada.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785