26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi ootab ujula ehitaja ettepanekuid

Viljandi linn ja Leviehitus tahavad muuta ujula ehitamisega seotud lepingutingimusi.

Linnavalitsus soovib saada võimalust tasuda ujula eest pikema aja vältel, kui seni kokku lepitud, kirjutas Sakala. Milles seisneks ehitaja poolne muudatuste sisu, seda linnapea Kalle Jents lähemalt ei kommenteerinud, kuid tõenäoliselt soovib ehitusfirma saada luba ehitada keskuse juurde oma katlamaja ning saada ehituse tähtajas pikendust.

Praeguse lepingu kohaselt peab Leviehitus ujula valmis saama 31. detsembriks ning linn peab selle eest 47 miljonit krooni maksma järgmise aasta 29. jaanuaril. Selle raha eest peab linn saama endale 6 rajaga basseini, lõbustus- ja lastebasseini, ühe liutoru ning mitu sauna.

Kui üks pool rikub praegu kehtivat lepingut teise poolega kooskõlastamata, peab ta maksma 20 miljonit krooni trahvi.

"Leviehitus lubas ettepanekuid selle nädala lõpuks," lausus Jents. "Või õigemini lubasid nad nädal tagasi esmaspäeval neid ettepanekuid kahe nädala jooksul, aga seni neid pole."

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785