26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehituse ja sisustuse veebimessi külastas 200 000 huvilist

Möödunud nädalal lõppes Eesti esimene internetis toimunud ehitus-sisustusmess, millel osalenud Hörmann Eesti OÜ messiboksi külastati paartuhat korda.

Messi külastatavusega on tegevjuht Jaanus Talp Talpi sõnul põhjust väga rahule jääda. "Üldkontaktide arv oli kaks nädalat väldanud näituse kohta üle 200 000, firma messiboksi külastati 2000 korral,"rääkis Talp.

„Veebinäitusel osaleks iseenesest veel küll, kui nad toetavad seda reklaamiga sama tugevalt kui sel aastal,“ lisas Talp. Virtuaalmess erineb Talpi sõnul nn pärismessist seetõttu, et kindlasti saab sinna panna üles rohkem videosid, pilte, katalooge. „Lisaks tootetutvustustele oli igas ettevõtte boksis võimalik onlines küsimusi esitada ja vahetult vastuseid saada.“

Ehitus- ja sisustusmessi „Building & Interior 2009“ korraldaja teatel oli näituse ajal 5 riigis eksponeeritud 321 näituseboksi ning 10 päeva jooksul külastati näitust 321 799 korda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785