17. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder: hagi on formaalsus

Ühendatud Kapitali nõukogu liikme Hillar Tederi sõnul on Arco Vara hagi saada neilt kätte 137 miljonit krooni, põhimõtteliselt vaid formaalsus.

«Oleme saavutanud põhimõttelise kokkuleppe kuidas me käitume, palju nad saavad raha paari kuu jooksul ja millal nad saavad selle ülejäänud,» selgitas Teder Ühendatud Kapitali ning Arco vara rahavaidluse edasist asjade käiku enda silmade läbi, kirjutab aripaev.ee.

Ta tõdes, et pooled ei ole jõudnud nimetatud kokkuleppe allkirjastamiseni, kuid Arco Vara börsiettevõttena peab näitama aktsionäridele, et nende raha on hoitud ja kaitstud.

«Jah selles mõttes oli natuke formaalne, meil põhimõttelisi erimeelsusi ei ole. Istume ju ühes ja samas paadis ja kellegi huvi ei ole seda kummuli keerata,» vastas Teder, kelle sõnul võib veel selle nädala lõpp või järgmine tuua allakirjutatud kokkuleppe Arco Vara ja Ühendatud Kapitali vahel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785