10. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neljapäeval kuulutatakse välja 2008. aasta parim betoonehitis

12. märtsil kuulutatakse IT Kolledžis toimuval 9. betoonipäeval välja konkursi „Aasta betoonehitis 2008“ võitjad.

Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu korraldatava võistluse peaauhind läheb betooni parimal moel esindava ehitise autorile.

„Teeme kokkuvõtteid eelmisest, päris edukast betoonehitise aastast,“ ütles konkursi žürii esimees, Eesti Betooniühingu juhatuse liige Aadu Kana.

„Heameel on sellest, et saame oma betoonipäeva läbi viia taas betoonehitise konkursil osalevas hoones,“ lisas Kana.

„Aasta Betoonehitis 2008“ konkursi žüriisse kuuluvad Eesti Arhitektide Liidu, Eesti Betooniühingu, Eesti Ehitusinseneride Liidu, Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu, Eesti Projektbüroode Liidu, Kunda Nordic Tsemendi ning Eesti ja Soome ehitusajakirjanduse esindajad.

 Lisaks betooniühingu auhindadele tehakse betoonipäeval neljandat korda teatavaks „Eesti Päevalehe“ online-küsitluse lugejate lemmik ja ajakirja „Ehitaja“ eriauhind. 9. betoonipäeva peakõneleja on Jakob Lange, Taani arhitektuuribüroo Bjarke Ingels Group (BIG) juhtiv arhitekt, kes muuhulgas tutvustab ka BIG-i Maailma Arhitektuuri Festivali auhinnatööd – Mountain Dwellings elamukvartalit Kopenhaagenis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785