17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horm: ehitussektoris on kvalifitseeritud tööjõu ülepakkumine

Skanskast lahkunud Olle Horm ütles, et ehitusturul on kvalifitseeritud tööjõu ülepakkumine ning ta tõenäoliselt selles sektoris enam tööle ei hakka.

Skanskast lahkumist põhjendas Horm sellega, et need kokkulepped, mis ta aasta tagasi sõlmis, uues turuolukorras enam ei kehtinud. „See mida ma pidin nüüd tegema, ei olnud see, mida ma tulin siia tegema,“ tõi ta välja põhjenduse, miks ta aasta lõpus lahkumisavalduse andis.

Siiski ei soostunud ta täpsustama, millised need kokkulepped olid, põhjendades seda konfidentsaalsusnõudega.

Oma tuleviku kohta ütles ta, et annab juhtimise üle ning puhkab seejärel kuni suve lõpuni. Edasi plaanib ta jääda ikka palgatööliseks, ent tõenäoliselt enam mitte ehitussektoris, kus on liiga palju kvalifitseeritud tööjõudu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785