9 veebruar 2009
Jaga lugu:

Tööriistade rentijaid on tuntavalt vähem

Tööriistade müügi ja rendiga tegelev Siimals OÜ juht Vello Siibak ütles ehitusuudised.net-le, et rentijate hulk on kindlasti vähenenud tuntavalt, ent täpset protsenti ta öelda ei osanud.

Tema sõnutsi on vähenenud huvi kõikide tööriistade vastu, mistõttu ei saa välja tuua mingit kindlat sektorit. Siibak märkis ka, et kliendid kipuvad rohkem võlgu jääma kui varem, hoolimata sellest, et tehakse allahindlusi.

„Püsikliendid ikka saavad allahindlusi, kuigi konkreetset kampaaniat pole me teinud,“ märkis ta ning lisas, et raske aeg tuleb lihtsalt üle elada. „Äritegevust kokku pole tõmmanud ning ei kavatse seda teha,“ ütles ta.

Tööriistade hindade kohta märkis ta, et ehkki metallide hinnad on langenud, on paljudel müüjatel ning rentijatel kaup kallima hinnaga sees, mistõttu väga suuri hinnalanguseid teha ei saaa. Siiski prognoosis ta, et hinnalangus võib olla tulemas, kui majanduslangus jätkub.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee