9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööriistade rentijaid on tuntavalt vähem

Tööriistade müügi ja rendiga tegelev Siimals OÜ juht Vello Siibak ütles ehitusuudised.net-le, et rentijate hulk on kindlasti vähenenud tuntavalt, ent täpset protsenti ta öelda ei osanud.

Tema sõnutsi on vähenenud huvi kõikide tööriistade vastu, mistõttu ei saa välja tuua mingit kindlat sektorit. Siibak märkis ka, et kliendid kipuvad rohkem võlgu jääma kui varem, hoolimata sellest, et tehakse allahindlusi.

„Püsikliendid ikka saavad allahindlusi, kuigi konkreetset kampaaniat pole me teinud,“ märkis ta ning lisas, et raske aeg tuleb lihtsalt üle elada. „Äritegevust kokku pole tõmmanud ning ei kavatse seda teha,“ ütles ta.

Tööriistade hindade kohta märkis ta, et ehkki metallide hinnad on langenud, on paljudel müüjatel ning rentijatel kaup kallima hinnaga sees, mistõttu väga suuri hinnalanguseid teha ei saaa. Siiski prognoosis ta, et hinnalangus võib olla tulemas, kui majanduslangus jätkub.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785