30. jaanuar 2009
Jaga lugu:

Ahtme koostootmisjaama põhiseadmete riigihankel esitasid pakkumuse kuus firmat

Kohtla-Järve Soojus avati täna Ahtme uue koostootmisjaama põhiseadmete riigihanke katla- ja turbiiniosade pakkumused.

„Iga osa peale saime kaks konkureerivat pakkumust,“ ütles AS-i Kohtla-Järve Soojus projektijuht Leo Karafin. „Kõik firmad on oma ala tunnustatud

tegijad: Andritz OY, Metso Power OY, AS Siemens, Man Turbo AG, BMH Technology OY, Raumaster OY. Enamus neist osalevad sarnaste koostootmisjaamade projekteerimisel ja ehitamisel Tallinnas, Tartus ja Pärnus. “ lisas Karafin. Lähiajal vaadatakse pakkumused üle ja alustatakse kõigi pakkujatega läbirääkimisi.Lepinguteni iga osa parima pakkumuse esitajaga loodetakse jõuda aprillis 2009.Uus koostootmisjaam peab olema valmis 2011. aasta detsembris. Ahtme soojuselektrijaama territooriumile on planeeritud rajada uus turbal ja biokütustel töötav koostootmisjaam võimsusega ligikaudu 24 MW elektrit ja 50 MW soojust kaugkütte tarbeks. Hange näeb ette rajatava koostootmisjaama projekteerimise ja ehitamise koos vajalike lisaseadmetega.Hange koosneb kolmest osast: katlaosa, turbiiniosa ja kütuse etteande süsteem. AS Kohtla-Järve Soojus käitleb soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama Ahtmes ning Ahtme-Jõhvi soojusvõrke. AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Jõhvi linna, Kohtla-Järve Ahtme linnaosa ja Jõhvi valla elanikke, ettevõtteid ja organisatsioone. 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee