28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraarendaja E33 Arendus likvideerimisel

Kinnisvaraarendaja OÜ E33 Arendus osanikud võtsid vastu otsuse alustada ettevõtte likvideerimismenetlust. 

Varem on aripaev.ee kirjutanud, kuidas E33 Arendus tõstis 2007. aasta sügisel Kiili vallas Kangru külas asuvate korterite hindu kuni 50 000 krooni. Hinna tõstmist põhjendas ettevõtte juhataja Pavo Loorits sel hetkel valmimisjärgus olevate majade hea asukoha ja omanäolise arhitektuuriga.

Täna pole Pavo Loorits enam ettevõtte juhatuse liige. Jätkuvalt on aga ettevõtte osanik Peter Loorits. 2007. aasta lõpus sai E33 Arendus puhaskasumit ligi kaks miljonit krooni, seda 6,2 miljoni kroonise müügitulu juures. Ettevõttel on ka E33 Car Rent nimel all tegutsev autorent.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785