3. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara toob välja oma raha

Pindi Kinnisvara ja SEB novembris koostöökuu raames toob Pindi Kinnisvara turule oma raha, mis kehtib kõikides Pindi Kinnisvara büroodes.

„Pindi Kinnisvara rahatähti on võimalik saada koostöökuul kõikidelt SEB laenuhalduritelt ning need kehtivad kõikides Pindi Kinnisvara kontorites,“ sõnas Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. „Raha jääb kehtima ka pärast koostöökuud,“ lisas ta.

Rahatähed on 100 kroonise nominaalväärtusega ja neid saab kasutada hindamisaktide eest tasumisel.

SEB pakub koostöökuul järgnevat: omafinantseeringut alates 10 %; laenuperioodi kuni 40 aastat; laenumaksete kindlustust töökaotuse ja töövõimetuse kaitseks; laenusaaja elukindlustust koos invaliidsuskaitsega; kodukindlustust alates 35 krooni kuus; 20 000-kroonise limiidiga ja ilma kuutasuta krediitkaarti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785