Pindi Kinnisvara toob välja oma raha

Pindi Kinnisvara ja SEB novembris koostöökuu raames toob Pindi Kinnisvara turule oma raha, mis kehtib kõikides Pindi Kinnisvara büroodes.

„Pindi Kinnisvara rahatähti on võimalik saada koostöökuul kõikidelt SEB laenuhalduritelt ning need kehtivad kõikides Pindi Kinnisvara kontorites,“ sõnas Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. „Raha jääb kehtima ka pärast koostöökuud,“ lisas ta.

Rahatähed on 100 kroonise nominaalväärtusega ja neid saab kasutada hindamisaktide eest tasumisel.

SEB pakub koostöökuul järgnevat: omafinantseeringut alates 10 %; laenuperioodi kuni 40 aastat; laenumaksete kindlustust töökaotuse ja töövõimetuse kaitseks; laenusaaja elukindlustust koos invaliidsuskaitsega; kodukindlustust alates 35 krooni kuus; 20 000-kroonise limiidiga ja ilma kuutasuta krediitkaarti.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed