29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ahto Aljõe sai Eesti Ehituse Ukraina tütarettevõtte peadirektoriks

AS Eesti Ehituse ehitustegevust Ukrainas juhtiva ja investeeringuid teistesse Ukraina ettevõtetesse haldava ettevõtte Eurocon Ukraine LLC peadirektoriks nimetati Ahto Altjõe, kes on varasemalt töötanud muuhulgas Arco Vara AS juhatuse liikmena ning ehitusdivisjoni juhina.

Uue peadirektori töökohustused algavad 1. oktoobrist 2008. „Ahto Altjõe näol on tegemist kogenud juhiga, kelle oskusi soovime rakendada Ukrainas eelkõige müügitegevuse kasvatamisel ning väliskeskkonna muudatustest tingitud täiendavate võimaluste ärakasutamisel,“ kommenteeris uue peadirektori nimetamist AS Eesti Ehituse juhatuse esimees Jaano Vink.

Ahto Altjõe ei oma isiklikult ega läbi juriidiliste isikute AS Eesti Ehituse aktsiaid.

AS Eesti Ehitus omab osalust Eurocon Ukraine LLCs OÜ Eurocon kaudu. ASle Eesti

Ehitus kuulub 63%line osalus OÜs Eurocon. OÜ Eurocon omab 100% Eurocon UkraineLLC aktsiatest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785