31. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa kinnisvarafond ostis Magnumi logistikakeskuse

Saksa kinnisvarafond Focus Nordic Cities, mida haldab Catella Real Estate AG, omandas täna Magnum Logistcsilt logistikakeskuse Laagris, teatas Catella Corporate Finance.

Catella Corporate Finance Eesti kontori juhataja Aavo Kokk ütles, et „see tehing peegeldab laiemat trendi, kus juhtivad Eesti ettevõtted müüvad ära ja rendivad endale tagasi oma kinnisvara. Enamasti kasutatakse nii hangitud kapitali oma põhitegevuse laiendamiseks".

ASi Magnum juhatuse esimees Leon Jankelevithsi sõnul saadi valmis piirkonna modernseim logistikakeskus. „See aitab meil pakkuda oma klientidele uusi logistikalahendusi. Magnum on endiselt kasvufaasis ja see müügi ning tagasi rentimise tehing aitab meil jätkata põhitegevuse laiendamist peamiselt Lätis ja Soomes, kuid ka Eestis.”

„Me investeerime kinnisvarasse, kus on garanteeritud pikaajaline stabiilne kassavoog ja kus rentnikuks on just sellised kvaliteetettevõtted nagu Magnum,” kirjeldas fondi investeerimispoliitikat tehingus fondi esindanud Florian van der Leeden.

Tehingut nõustasid Catella Corporate Finance Läti ja Eesti meeskond ning Soraineni advokaadibüroo Tallinna meeskond. Magnum Logistics kasutab pikaajalise rendilepingu alusel logistikakeskust ka edaspidi.

Magnum Logistics on Eesti suurim ravimite logistikaettevõte Eestis. Ettevõte kuulub Magnum gruppi, mis on üks Balti riikide suurimaid ravimite jae- ja hulgikaubanduse ettevõtteid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785