23. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post müüb magusaid kinnistuid

Eesti Post kuulutab välja avaliku enampakkumise Laulasmaal ja Taevaskojas asuvate kinnistute võõrandamiseks. Laulasmaa kinnistu enampakkumise alghind algab 4,2 miljonist kroonist ning Taevaskoja kinnistu pea 470 000 kroonist.

„Eesti Posti jaoks on nende pindade kasutamine olnud ebaefektiivne ja põhitegevusega mitteseonduv, mistõttu oleme otsustanud kinnistud võõrandada. Antud kinnistud võiksid huvi pakkuda turismi arendajatele või suvekodu soetajatele,” ütles juhatuse esimees Ahti Kallaste pressiteate vahendusel.

Kallaste sõnul on Eesti Post küll teenindusettevõte, kuid majutusteenuse osutamine ja suvilate omamine ei ole Eesti Posti tegevusvaldkond ning ettevõttel puudub soov ja vajadus antud kinnistuid arendada.Laulasmaa hosteli asukohaks on Keila vald, Laulasmaa küla. Altsauna kinnistu sihtotstarve on ärimaa ja katastriüksuste pindalad on 2009 m2 ja 639 m2. Enampakkumise alghind on 4 200 000 EEK.Taevaskoja postkontor asub Taevaskoja külas. Kinnistu sihtotstarve on ärimaa ja pindala 1937 m2. Enampakkumise alghind on 461 700 EEK. Pakkumiste esitamise tähtaeg on 15.08.2008 kell 10:00.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785