18. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC juht: katkust ei jää keegi puutumata

NCC Ehituse juhatuse esimees Toomas Aak ütles, et praegune turuolukord ja varasem koostööArtig KV ja Kodumajagruppiga andis idee teha müügialast koostööd.

Aak rääkis, et kuna nad onArtig KV ja Kodumajagruppigaosaliselt teistes projektides partnerid, siis sealt sündis müügialase koostööidee. „Pärnaõue projekt on meid liitnud. Selle projekti arendamise käigus tekkis mõte teha ühisprojekt,“ lisas ta.

Juhatuse esimeesrääkis, et kui klient ei leia neljast erinevast arendusprojektist sobivat, siis saab kliendi sujuvaltedasi teise arendajajuurde suunata.

Küsimuse vastuseks, kas kolm firmat on pidanud ühinemise plaane,andis Aak resoluutse ei. „Sellist plaani pole kunagi olnud. Koostööd teeme teatud projektide raames,“ sõnas ta ning põhjendas koostöödtänase turuosaolukorraga.

Juhatuse esimees ütles, et vaatamata müügialasele koostööle ei jää keegi katkust puutumata. „Oleme kõigiga ühes keskkonnas. Päris puutumata ei jää keegi.“

Eilsest alates teevad kolm suuremat kinnisvaraarendajat – NCC Ehitus, Artig KV ja Kodumajagrupp müügialast koostööd Tallinnas Haaberstis. Koostöö hõlmab nelja arendusprojekti Haaberstist Rannamõisani. Pärnaõue elurajoon Kakumäel, Hansuõue kortermajad ja Tiskre-Hansu ridamajad Tiskres ning Merepiiga elurajoon Rannamõisas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785