17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Romulus: muutusi kvaliteetse büroopinna osas ei ole oodata

Ülemiste City uhiuus tegevjuht Vaido Romulus ütles aripaev.ee-le, et olulist nõudluse muutust büroopindades osas kinnisvaraturul näha ei ole ja väärtuslikul ärikeskkonnal on alati nõudlust.

„Vaadates Ülemiste City tänaseid kliendisuhteid, siis olulist nõudluse muutust uue ja kvaliteetse bürookeskkonna osas märgata ei ole. Küll on aga läbirääkimiste periood pikenenud ja selle käigus tutvub klient paljude võimalike alternatiividega. Olen kindlal seisukohal, et väärtuslikul ärikeskkonnal on olemas alati kindel nõudlus,“ sõnas Romulus.

Ülemiste City tegevjuhi kohale sattus mees enda sõnul avaliku konkursi korras, tulles ära oma viimasest töökohast Parex Panga Eesti Filiaalist, kus ta oli müügi- ja klienditeeninduse direktor.

Küsimusele, miks otsustas Romulus ametit vahetada, vastas viimane, et tal oli suur soov anda panud Ülemiste City tervikliku ja innovatiivse ärikeskkonna kujunemisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785