15. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased rahastavad Pariisi uue aja kinnisvarabürood

Skype'i endiste inseneride Toivo Annuse, Priit Kasesalu, Ahti Heinla ja Jaan Tallinna investeerimisgrupp Ambient Sound Investments (ASI) leidis kaks uut põnevat ettevõtet, kuhu raha paigutada. Mõlema asutajad on endised Yahoo! tippjuhid.

Neist paeluvam on Drimki - innovaatiline Pariisi kinnisvarabüroo, kirjutas Toivo Tänavsuu oma äri- ja IT-uudiste ajaveebis. Drimki pakub unikaalset võimalust otsida sobilikku elamispinda Pariisis, kasutades selleks interaktiivseid kaarte. Need annavad infot mitte ainult vara asukohast, vaid ka näiteks piirkonna hindade dünaamikast 1-5 aasta jooksul, samuti läheduses asuvatest terviseasutustest, lasteaedadest, bussipeatustest ja paljust muust.

Samuti on ASI õla alla pannud Suurbritannia firmale Wahanda, mis arendab veebikaubandust sellistes valdkondades nagu ilu- ja terviseteenused. Ettevõte, mille juht on Lastminute.com'i endine pealik Lopo Champalimaud, võttis eesmärgiks lihtsustada tarbijate võimalusi otsida ja broneerida veebis tervise- ja iluteenuseid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785