12. mai 2008

Koidula raudteejaama töid ihaldab 21 firmat

AS Riigi Kinnisvara (RKAS) Koidula raudteepiirijaama ehitustööde esimesel riigihankel osales 21 ettevõtet, kes omavahel erineva suurusega konsortsiume moodustades esitasid kuus ühispakkumust, edastas BNS.

Hankekomisjon kontrollib esitatud pakkumuste vastavust seatud tingimustele ning esitab seejärel eduka pakkumuse juhatusele kinnitamiseks, ütles RKASi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Madis Idnurm BNSile.

Koidula raudteejaama projekti ligikaudne maksumus on miljard krooni.

Varasema info kohaselt rajatakse Koidula raudteepiirijaama kompleksi raames kümne rööpapaariga raudteejaam ning seda ümbritsev infrastruktuuri kompleks.

Esimese ehitushanke mahtu kuuluvad: mullete ja süvendite rajamine (mullatööde maht ca. 1,8 mln m³), sildade ehitus (4 uut silda, 3 silla remont), truupide ehitus, teede ja platside ehitus (sh ca 5 km uut maanteed), elektrivarustuse väljaehitamine (sh 4 alajaama, kesk- ja madalpingevõrgud), välisvalgustuse väljaehitamine, veevarustuse väljaehitamine (sh puurkaev-pumbamaja, tuletõrjevee pumpla), drenaaži, kanalisatsiooni ja puhastusseadmete väljaehitamine.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688