9. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine esimene ujulahoone saab nurgakivi

Täna asetatakse nurgakivi Audentese spordikompleksile rajatava ujulahoonele. Ujula-fitnesskeskuse ehituse kogumaksumus on 73 miljonit krooni, millest 12 miljoni krooniga toetab ehitust ka Tallinna linn.

2008. aasta 15. novembriks valmivasse ujulasse on planeeritud 25 m pikkune kuue rajaga bassein, madal bassein ujumise algõpetuse jaoks, lõõgastusbassein, avarad riietus- ja pesemisruumid, saunakompleks soome sauna ja aurusaunaga ning mullivann, teatas Kristiine linnaosa valitsus. Lisaks on fitnesskeskuses 2 aeroobikasaali, ligi 600 m² jõusaal ning maadlussaal.

Ujula-fitnesskeskuse ehituse kogumaksumus on 73 miljonit krooni, millest 12 miljoni krooniga toetab ehitust ka Tallinna linn. Kava kohaselt külastaks spordihoonet päevas 300-400 inimest.

Praegu on Tallinnas 62 basseini, kuid Kristiine linnaosas ei ole ühtegi ujulat. Fitnesskeskust ehitab AS KMG Ehitus, hoone on projekteerinud AS NordProjekt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785