3. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medvedev plaanib ruumikaid kommunaalkortereid

Natuke rohkem kui kuu aja pärast Venemaa presidenditoolile istuvDmitri Medvedev kavatseb riigi maadele rajada miljon kodu aastas elamispinnaga 70-120 ruutmeetrit.

Eile Kremlis toimunud kohtumisel teatas peatselt Venemaa presidendi ametisse vannutatav Dmitri Medvedev, et plaanib rajada kodanikele miljon kodu aastas. Ka enne on Medvedev avaldanud arvamust, et igal venelasel peaks olema päris oma kodu, kirjutas The Moscow Times.

Medvedevi sõnul on rajatavad korterid küllaltki suured, nimelt ulatub korterite elamispind 70-120 ruutmeetrini.

„Igal perekonnal Venemaal peaks olema võimalus rajada endale oma kodu," sõnas Medvedev lisades, et praeguste kinnisvara hindade juures ei ole see paljudele võimalik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785