26. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lohakil Saare mõisa omanik on endiselt Anu Saagim

Laimjala vallas asuv tühjana seisev Saare mõis ei ole Laimjala vallavanema Vilmar Rei sõnul hoolimata mõisa omaniku Anu Saagimi vastupidistest väidetest siiski uut omanikku saanud.

Vilmar Rei kinnitusel mõisa omanik kuu jooksul registris muutunud ei ole. “Seis on ikka sama,” sõnas Rei, kes on avaldanud kahtlusi müügi-jutu tõesuse osas ka varem. Võimalust, et Saagim on mõisa müümise kohapealt valetanud, peab vallavanem üsna tõenäoliseks, kirjutas Oma Saar.

Anu Saagim teemat Oma Saarele kommenteerida ei soovinud, lausudes: “Miks ma peaksin teile selle kohta midagi ütlema? Ei soovi sellest rääkida.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785