25. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prostitutsiooniga seostatud kinnistu omanik: lõpetame rendilepingu

RiigietetvõtteTeede Tehnokeskuse juhatuse esimehe Marek Truu sõnul on algatanud K-poliitiku võimaliku bordelli allrendilepingu ennetähtaegse lõpetamine.

Keskerakondlase Richard Sikuga seotud lõbuasutus kuulub riigiettevõttele, nimelt on Teede Tehnokeskuse aktsiate omanikuks majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Minister Juhan Parts ei olnud täna kommentaarideks kättesaadav.

AS Teede Tehnokeskus sõlmis OÜ Nord Reval Apartmens'iga üürilepingu Ristiku põik 8 kinnistu kasutamiseks 2006. aastal selgitas Truu aripaev.ee-le. Mööblimaja ligidal asuvat Ristiku põik 8a, kus asub Nord Hosteli nime kandev majutusasutus ning selle küljes ööklubi Klubi 8, kohta on seostatud prostitutsiooniga.

„OÜ Nord Reval Apartments on väljaehitanud üüritavale pinnale tegutseva hosteli. Pind - vana garaažikompleks - mida seostatakse prostitutsiooniga, on OÜ Nord Reval Apartments andnud allrendile OÜ-le A.R.T & Partners. Meedias ilmunud teated prostitutsioonist on seostatavad allrendile antud pinna ja allrentnikuga,“ sõnas ta.

Truu sõnul on AS Teede Tehnokeskus esitas lähtuvalt meedias avaldatud teadetele 12.veebruaril 2008.a. OÜ Nord Reval Apartmentsile taotluse, et OÜ Nord Reval Apartments lähtuvalt oma allrendilepingust nõuaks oma allrentnikult sellise tegevuse lõpetamist, mis on seostatav moraalinormide rikkumisega või siis tühistama allrendilepingu. „OÜ Nord Reval Apartments on kinnitanud, et on algatanud allrendilepingu ennetähtaegse lõpetamise,“ lisas ta.

A.R.T. & Partners Osaühingu osanikud on Richard Sikk, Andrei Sortov ja Toivo Oja. Nord Reval Apartments kuulub omakorda jälle Richard Sikule. Seega peab Richard Sikk nõudma enda osalusega ettevõttelt rendilepingu lõpetamist.

Mööblimaja ligidal asuvat Ristiku põik 8a, kus asub Nord Hosteli nime kandev majutusasutus ning selle küljes ööklubi Klubi 8, kohta on seostatud prostitutsiooniga. Tegemist on kahekorruselise peahoone ning garaažide kompleksiga, mida osaühing Nord Reval Apartments rendib majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilekuuluvalt firmalt Teede Tehnokeskus.

Hosteli omanik on keskerakondlasest eelmise Tallinna linnavolikogu koosseisu liige Richard Sikk. 2002. aastal 213 häälega volikogusse pääsenud Sikk jõudis seal olla ka korrakaitsekomisjoni esimees. Klubis 8 on Sikk üks omanikest, teiste nimesid ta avaldada ei soovi, kirjutas Äripäev jaanuaris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785