11. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner: kui omaks kortereid, ei välistaks seda varianti

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul ei oma ettevõte ise kortereid, kuid kui omaks, ei välistakse ettevõte varianti, kus usaldusväärne klient tutvub korteriga omal käel ilma maakleri saateta.

Kuna 1Partner Kinnisvara ise kortereid ei oma ning on teenust pakkuv ettevõte, langeb äravõimalus korteriostust huvitunud kliendil omal käel korteris ringi vaadata. Samas tõdebVahtre, et kui ettevõte omaks kortereid, ei välistaks ta seda varianti.

"Kunaoleme teenust pakkuv ettevõte, ei tule ühe kliendi vara vahendamisel teisele kliendile selline võimalus isegi mitte kaalumisele. Samas pean jälle märkima, et kui 1Partner Kinnisvara omaks ise kortereid, siis ma sellist varianti ei välistaks,"sõnas Vahter ning lisas, et osa kliente lubaks ta südamerahuga müüdavasse või väljaüüritavasse korterisse.

"Formaalselt on ka sõbrad-tuttavad kliendid, osa nendest julgeks ma küll südamerahuga müüdavasse või väljaüüritavasse korterisse lubada. Olen ka ise kunagi ühe tuntud ehitusettevõtte juhi korterit nii külastanud, kus üksteise aja kokkuhoiu mõttes tundus mõlemale poolele mõistlik, et külastan objekti üksinda. Korterit ei ostnud, samuti tagastasin võtmed. Lisaks ei välista sellist käitumist müüdavate kruntide puhul. Näiteks kui oleme kliendiga korra krundil käinud ning klient soovib hiljem oma arhitektiga krunti külastada, siis ei ole maakleri kohalolu otseselt alati vajalik," sõnas Vahter.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785