7. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korter või krunt 15% allahindlusega garanteeritud

Kinnisvarakrahhi Visuaalist võib lugeda neljast hinnaalandusest, mille käigus kärbiti korterite või krundi hindu vähemalt 15%.

Q Vara pakub keskmiselt 15,53 % soodsamalt müüa Viimsis, Kesk-Kaare teel ja Vehemaa teel asuvaid Kirsiaia krunte. Kogu hinnalangus on 780 000 krooni. Kesk-Kaare tee 89 asuva 1875 m², 2,1 miljonit krooni maksva krundi saab aga sootuks 19% odavamalt kätte. Seega tuleb peale hinnaalandust krundi eest välja käia vaid 1,7 miljonit krooni.

Skanska EMV ja Mekoline OÜ koostöös valminud Kadrioru piirkonnas asuvasse, 2007. aasta lõpukuudel valminud majja saab korteri soetada ligi 16% soodsamalt. Hinnalanguse eest nimetatud pindadel vastutab Rime Kinnisvara, kellele Skanska müügi koos hinnalangusega üle andis. Filmi tänav 6 ja Bensiini 5 asuvate korterite hinnaalandused jäävad 262 700st kroonist 498 600 kroonini. Kokku alandati objektidel hindu 10,4 miljoni krooni eest.

Bristal OÜ jagab kortereid ära veidi üle 15% hinnaalandusega Tallinna kesklinnas Liivaoja tänav 4 hoones. Ka selle müügi on Skanska üle andnud Rime Kinnisvarale. Kokku langetati Liivoja 4 korterite hindu ligi 6,5 miljoni krooni ulatuses.

Purpurkuu OÜ alandas Pärnus A.H. Tammsaare puiesteel Tennisehalli ja hotell "Strand" vahelisel alal asuva Purpurkuu ridaelamus müümata jäänud korteri hindas ligi 17%, mis tähendab, et korteri saab kätte 400 000 krooni soodsamalt. Maja on ehitanud AS Gustaf.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785