11. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarabüroo: suurarendajatel ajab suur tükk suu lõhki

Kinnisvarabüroo Meie Maa juhatuse liige Imre Kriivaütles aripaev.ee-le, et suurarendajatele tasub meenutada vana ütlust: "Suur tükk ajab suu lõhki".

“Meie firma käive tõotab tulla suurem, kui eelmisel aastal,” rääkis Kriiva Lõuna-Eesti kinnisvarabüroo optimistlikust väljavaatest ning lisas, et suurarendajatele ütleks: “Suur tükk ajas vanasti suu lõhki, ikka eestlaste kombel tasa ja targu. Pole vaja ainult suurt kasumit taga ajada.”

Kriiva on enda sõnul kindel, et “sellist hoogu, kui see oli paar aastat tagasi, ei saa me müügiosas kunagi tagasi” aga inimeste vajadused jäävad ja kinnisvaramaakleri töö otseselt otsa ei saa.

“Meil on olnud detsember küllaltki tegus. Üllatav on see,et 2006-2007 aastal hakkas klientuur huvi tundma objektide vastu alles veebruari lõpus siistänavu on juba jaanuari algus küllaltki töörohke,” rääkis Kriiva.

Tulevikuks prognoosib Kriiva: “Kui nüüd majandusega midagi ei juhtu, siis kinnisvara ost-müük on stabiliseerunud ja elu läheb edasi. Vähemasti Lõuna-Eestis.”Sealne klient soovib juhatuse liikme sõnul kõige enam linnalähedasi maamaju ja väiksemate ruutmeetritega linnakortereid.

Meie Maa Kinnisvara maaklerid töötavad Tartus, Tallinnas, Viljandis, Pärnus, Jõgeval, Põlvas ja Võrus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785