11. jaanuar 2008

1Partner Kinnisvara: edukas müük nõuab kõvasti tööd

1Partner Kinnisvara arendusjuhi Ragnar Everesti sõnul hõlmas maa-ameti statistika kogu Eesti kinnisvaratehinguid ning ettevõtte kinnitusel nende numbrid niivõrd suuri erinevusi tehingute arvus ei tähelda, kuid eduka müügi tarvis tuleb praegu teha kõvasti tööd.

„Kindlasti on seis kinnisvaraturul kõigi jaoks raskem, kuid maaklerite sõnul on meeleolu tuleviku suhtes positiivne, sest praegustel andmetel võib täheldada pigem ostuhuvi suurenemist,“ jagas arendusjuht optimistlikke lootusi tuleviku suhtes. Ka kinnistas ta varem kinnisvaraspetsialistide poolt välja öeldud fakti, et praegu sünni tehingud harjutud kergusega, vaid eduka müügi tarvis tuleb teha kõvasti tööd.

„Ei tohi unustada, et vaatluse all olev statistika hõlmas tervet Eestit, kuid meie hinnangul on kõne all olevatele numbritele suurimat mõju avaldanud just väljaspool Tallinna ja Harjumaad asuvad piirkonnad,“ rääkis Everest ning lisas kohe juurde, et samuti on oluline märkida, et võrreldav periood 2006. aasta lõpp ja 2007. aasta algus olid justkui kinnisvarabuumi kõrghetked, millest eeldatavasti ka niivõrd drastilised numbrite erinevused.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688