11. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner Kinnisvara: edukas müük nõuab kõvasti tööd

1Partner Kinnisvara arendusjuhi Ragnar Everesti sõnul hõlmas maa-ameti statistika kogu Eesti kinnisvaratehinguid ning ettevõtte kinnitusel nende numbrid niivõrd suuri erinevusi tehingute arvus ei tähelda, kuid eduka müügi tarvis tuleb praegu teha kõvasti tööd.

„Kindlasti on seis kinnisvaraturul kõigi jaoks raskem, kuid maaklerite sõnul on meeleolu tuleviku suhtes positiivne, sest praegustel andmetel võib täheldada pigem ostuhuvi suurenemist,“ jagas arendusjuht optimistlikke lootusi tuleviku suhtes. Ka kinnistas ta varem kinnisvaraspetsialistide poolt välja öeldud fakti, et praegu sünni tehingud harjutud kergusega, vaid eduka müügi tarvis tuleb teha kõvasti tööd.

„Ei tohi unustada, et vaatluse all olev statistika hõlmas tervet Eestit, kuid meie hinnangul on kõne all olevatele numbritele suurimat mõju avaldanud just väljaspool Tallinna ja Harjumaad asuvad piirkonnad,“ rääkis Everest ning lisas kohe juurde, et samuti on oluline märkida, et võrreldav periood 2006. aasta lõpp ja 2007. aasta algus olid justkui kinnisvarabuumi kõrghetked, millest eeldatavasti ka niivõrd drastilised numbrite erinevused.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785