Vooglaid: Äripäev külvab paanikat!

Tänane Äripäev kirjutab, et Tallinna Sadam
soovib osta miljonite kroonide eest Muuga sadama kõrval asuvat maatükki ja
keerukatest omanikuvahetuse skeemidest käib läbi ka Tallinna Sadama nõukogu
liikme Märt Vooglaiu nimi. Vooglaid ise nimetab artiklit kuulujutuks.

Vooglaid kinnitas kalev.ee uudisteportaalile, et Muuga sadama lähedal asuv maatükk ei puutu absoluutselt temasse. „On väga kahetsusväärne, et nimetatud artikli autor, Äripäeva staažikas ajakirjanik Peeter Raidla tugineb üksnes kuulujuttudele ja kirjutab pastakast kokku väljakistud skandaale. Rõhutan veelkord, mul ei ole Muugal asuva maatükiga mitte mingit pistmist ja selle maatükiga puudub igasugune juriidiline seos,“ rääkis Vooglaid.

Vooglaid ei varjagi, et on Äripäeva viimaste aja hoiakutes väga pettunud. „Olen nõus majandusminister Juhan Partsiga, kes nimetas Äripäeva kirjutisi peatsest krooni devaleerimisest täiesti vastutustundetuks. See leht viimasel ajal muuga ei tegelegi, kui kõikvõimalike paanikate tekitamisega. Samasse kategooriasse kuulub ka tänane artikkel minu seotusest Muuga maatükiga,“ kinnitas Vooglaid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed