Korterite hinnavahe võib olla 800 korda

Korterite hinnavahed nii suuremate linnade
sees kui ka linnade vahel on hiiglaslikud.

City24 andmetel asub kalleim Tallinna korter vanalinnas Vene tänaval. Renoveeritud korteri ruutmeetri hind on 100 000 krooni, mis teeb tükihinnaks 17,1 mln krooni. Selle korteri ühe ruutmeetri hinna eest saaks osta 2toalise elamiskõlbliku, kuid remonti vajava korteri näiteks Püssi, Valga või Tapa linna, kirjutas Äripäevas Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

Tallinna odavaimad korterid on jätkuvalt Põhja-Tallinnas. Hetkel on City24 portaali odavaim korter Pallasti tänaval müügil 135 000 krooniga, mis teeb kapitaalremonti vajava, pesemisvõimaluse ja tualettruumita korteri ruutmeetri hinnaks 9000 krooni. See on umbes 11 korda odavam kui kõige kallima Tallinna korteri ruutmeeter.

Tartus maksavad City24 pakutavad odavaimad korterid umbes 200 000 krooni. Tartu kalleimad korterid aga jäävad erinevalt Tallinnast alla 10 miljoni krooni piiri. Kalleimad korterid paiknevad Lossi tänaval Tartu südalinnas ning kulukaim neist maksab 6,15 mln krooni. Korteri ruutmeetri hind küündib 41000 kroonini.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed