16. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnu Toompark lahkus YITst

Tõnu Toompargi blogist selgub, et mees ei tööta enam YIT Ehituse kinnisvaraosakonna müügijuhina, vaid naudib vabakutselise staatust.

„Jah, olen vabakutseline oktoobri lõpust. Tuli selline mõte, et tahaks midagi muud teha,“ kommenteeris Toompark YITst lahkumist.

Küsimusele, kas ametist loobumine tuli vabatahtlikuna, vastas kinnisvaraspetsialist: „Mingil momendil oli mõte kahepoolne, nii et jõudsime kompromissile.“

Hetkel on Toompark kodune ja süveneb isarolli. Uutest tegemistest ta aga esialgu veel rääkida ei soovi, öeldes, et „enne muna saamist ei ole mõtet kaagutada“. „Enne uue aasta algust ei võta ma midagi ette,“ märkis ta.

Toompark kavatseb jätkata kinnisvarasektoris. „Kinnisvaraturg on endiselt väga huvitav ja sellest praegu loobuda ma ei kavatse,“ arvas ta.

Tõnu Toompark on kinnisvaraga tegelenud juba 1997. aastast. Enne YITsse minekut oli ta majandusministeeriumi elamuosakonna peaspetsialist, hiljem Rime Kinnisvara ja ERI Kinnisvara analüütik. Toompark on lugenud kinnisvaraalaseid loenguid Mainori Kõrgkoolis, Haabersti Maja kinnisvarakoolis ja Tallinna Tehnikaülikoolis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785