3. oktoober 2007

Hansapank: Riias saatis arendajate ühiseid kliendipäevi edu

Hansapanga partnersuhete osakonna juhatajaArdo Pajur ütles, et Riias olid kinnisvaraarendajate ühised kliendipäevad väga edukad.

Pajuri sõnul on taolisi üritusi, kuid mitte sellises mahus, korraldatud ka Riias ja need on osutunud vägagi edukaks. "Kuna sellise ülesehitusega ja nii mastaapne üritus toimub laupäeval esmakordselt, siis on väga raske prognoosida, kui palju inimesi kohale tuleb," ütles Pajur.

"Bussituuride korraldamine on Hansapanga initsiatiiv," märkis ta.Samas toimub Hansapanga Uue Kodu Päevtänavu juba kümnendat korda.

"Kuna jooniste järgi ja veel ehitusjärgus olevaid objekte on hetkel raske turul müüa, otsustasime, et parem ontutvustada klientidele juba valmis objekte, kuhu võiks kohe sisse kolida," rääkis Pajur."Kuna kõik ei saasõita arenduste juurde oma autoga ja ka ühistransport kõikjale veel ei käi, lisasime arendusobjektide vahele bussid, mis võimaldavad kliendil liikuda ühelt objektilt teisele."

45000kroonise India reisi loosib Hansapankvälja koostöös Travel INiga ning loosis osalevad kõik kliendid, kes edastavad Uue Kodu Päeval laenuavalduse ning sõlmivad järgneva nädala jooksul kodukapitalilaenu lepingu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688