11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja tõstis uute korterite hindu

E33 Arendus OÜ tõstis peale suvist hinnaalandust kuni50 tuhat krooni uute korterite hindu Kiili vallas Kangru külas.

Pavo Loorits E33 Arendus OÜst tunnistas, et linnapiirist kilomeetri kaugusel Viljandi maantee ääres Kangru külas Kullerkupu tänava korterite hinnad olid jaanipäeval madalamad kui praegu.Müügihinna tõstmist põhjendas ta valmivate majade hea asukoha ning omapärasearhitektuuriga.

"Korterid on läbi kahe korruse, mõlemas majason vaid kuus korterit ning igal korteril ka lausa omagaasikatel,"tähendas Loorits, et Kullerkupu 9 ja 11 korterid on võrreldavad ridamaja boksidega.

Samal ajal kui teised arendajad langetavad hindu, märkis Loorits, et nemad enam hinda odavamaks lasta ei saa ehituse ning maa hinna tõttu.

Kullerkupu tänava uute korterite ruutmeetrihind on täna vahemikus 26-27 tuhat krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785