30. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mel Gibson teenis juulis kinnisvaraga 800 miljonit krooni

Näitleja Mel Gibson müüs 30 miljoni dollari (343,2 miljonit krooni) eest oma Malibu rannaäärse villa, millel on kuus magamistuba ja võrratu vaade Vaiksele ookeanile.

"Mad Maxi", "Surmarelva" ja "Bravehearti" staar ning filmi "Kristuse kannatuste" režissöör Gibson müüs villa neli aastat pärast selle ostmist 24 miljoni dollari (274,6 miljonit krooni) eest. Villa ostjat ei ole teada, kirjutas AFP.

Vahemere-stiilis villa pindala on 650 ruutmeetrit ning maja on ehitatud 1981. aastal. Majal on kuus magamistuba, kümme vannituba, jõusaal, bassein, veinikelder ning 47 meetrit rannariba Hollywoodi rikaste ja kuulsate eksklusiivses asunduses.

Austraalia päritolu Gibson teenis kinnisvaraga juulis ligi 70 miljonit dollarit (800,8 miljonit krooni). Lisaks Malibu villale müüs ta ka 28toalise villa Greenwichi linnas Connecticuti osariigis 39,5 miljoni dollari (451,9 miljonit krooni) eest.

Meedia andmetel ostis Gibson mais ligi 26 miljoni dollari (297,4 miljonit krooni) eest 162hektarilise rantšo Costa Ricas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785