21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõrbelõhn: majade ja kruntide müük seisab

Eramute ja eriti eramukruntide pakkumine on märgatavalt kasvanud, ent hinnad ei vasta ostjate võimalustele.

Eramute keskmised hinnad Tallinna lähiümbruses on vahemikus 3,2 kuni kuus miljonit krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Müügis on palju n-ö karbi-kujul elamute projekte, sest väikearendajad ei suuda täita klientide soove siseviimistluse osas.

Ligi kolm aastat on kestnud kruntide müük Metsavahi elamurajoonis Harku-Laagri maantee ääres. "Kui mullu oli ost pidev, siis selle aasta algusest on see muutunud järjest kehvemaks," tõdeb Kristina Rauba Belinvest Holding OÜ-st.

Mõne nädala eest tuli müüki ka Kloogarannas asuva Metsaranna elamurajooni 98 krunti, mis maksavad 1,5-3,6 miljonit krooni. Rauba sõnul eeldatakse, et sealne müük võib kesta kuus-seitse aastat, mis on kaks korda kauem, kui Metsavahi elamurajooni müügiks kulus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785